Ndahen Graciano-Lorena.

Nga Dinejda
Shkruar ne 21 Mar 2012 ora 9:28am

Sot banoret jane zgjuar me kureshtje shume te madhe. Ata jane “shqetesuar” pse Graciano dhe Lori nuk kan fjetur mbreme se bashku, si cdo nate tjeter. Teksa qendronin ne kopesht Erioni e pyet Gracianon se pse dje nuk fjeten se bashku.

Gjate bisedes u afrua edhe Franceska, Graciano pergjigjet se nuk ka qene ne lidhje me Lorin, dhe nuk ishte as i martuar e as i fejuar me te.

Pas pak afrohet edhe Lorena e cila e pranon se ata nuk kishin qene asnjehere ne lidhje, dhe se ate qe kane bere e kan vere vetem per te njohur me mire njeri tjeterin, e nuk u i intereson se cfare mendojne te tjeret.