Nexhmije Pagarusha e ndalon videoklipin “Baresha”…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Nexhmije Pagarusha ndalon emetimin e videoklipit “Baresha”

Ani pse ka pritur pese dekada per te pare videoklipin e kryehitit “Baresha”, bilbili i Kosoves nuk ka lejuar me shume se dy muaj transmetimin e tij. Kengetarja Nexhmije Pagarusha ka “trokitur” ne dyer te televizioneve kosovare per te kerkuar qe te mos lansohet videoklipi qe per here te pare u pa ne diten e dhjete te janarit, shkruan sot “Koha Ditore”. Videoklipi i kenges “Baresha” eshte realizuar nga “Kooperativa”, me iniciative te Muzeut te Kosoves dhe eshte perkrahur nga Ministria e Kultures.

“Kam shkuar ne televizione dhe kam kerkuar qe te mos transmetohet dhe kane pasur mirekuptim”, ka thene Pagarusha, pa pranuar…

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 5 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 5 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 5 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 5 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 5 images.