Një Grua Fiton Dy Herë Brenda Ditës Llotarinë 1 Milion USD

Nga Dorjan
Shkruar ne 24 Apr 2012 ora 7:05pm

Një grua fitoi dy herë llotarinë, duke marrë për çdo rast nga 1 milion dollarë.

Virginia Fike, 44 vjeç, nga Virginia- SHBA, bleu dy bileta Powerball, ku fituesi merr nga 1 milion dollarë për secilën biletë.

Pasi bleu biletat, ajo vuri re se të dyja kishin të njëjtit numra fitues.

Ajo tha se akoma nuk e beson që ka fituar llotarinë. Për më tepër, atë ditë kishte ndërmend të blinte një biletë Powerball dhe një Megamillions, por gabimisht mori dy bileta Powerball. Kur ishte nisur për në dyqan kishte menduar, “nëse fitoj, të fitoj dy herë”.