Nje robot qe ben seks me njerezit

Nga Dinejda
Shkruar ne 03 May 2012 ora 12:17pm

Një gjerman ka shpikur robotin seksual më të sofistikuar në botë. Ky android seksual ka një zemër e cila rreh furishëm gjatë aktit seksual me njeriun.

Këtyre robotëve u shpeshtohet frymëmarrja dhe u rritet temperatura trupore, ndersa këmbët u mbeten të ftohta, njësoj sikur ke para një partner real.