Nxënësit e Shkollës së Baletit aktivitet për mbrotjen e mjedisit

Nga Dinejda
Shkruar ne 28 May 2012 ora 6:13pm

TIRANË- Nxënës të Shkolles së Baletit kane zhvilluar sot një aktivitet për mbrotjen e mjedisit nën moton “Më jep një mbetje të jap një vepër arti”.

E pranishme në këtë aktivitet zëvëndësministrja e Arsimit Nora Malaj u shpreh se: “ruajtja e mjedisit përbën një vlerë për shoqërinë gjë për të cilën duhet të ndërgjegjësohemi te gjithë.

Në emër të Ministrisë së Arsimit Malaj përgëzoi nxënësit për nismën dhe garantoi mbështetjen e këtij institucioni për bashkëpunim dhe mbështetje të gjthçkaje që synon ta bëjë realitetin përreth më të bukur.