Oktomamaja, gruaja që vazhdon të çudisë botën

Nadya Suleman, amerikania që u bë e njohur kur lindi tetënjakë në vitin 2009, është pagëzuar edhe si oktomamaja. Por Suleman vazhdon të befasojë, kur është zhveshur për revistën Closer për të treguar trupin e saj në formë edhe pse ka realizuar një lindje tepër të vështirë. Sa për dijeni, është e dyta femër që sjell të tetë fëmijët e gjallë në jetë në SHBA. Vetëm me një palë mbathje ajo ka treguar se si ka humbur 63 kilogram që kur ishte shtatzënë me tetënjakët. Në total ajo ka 14 fëmijë. Dhe befasues është fakti se të gjithë…

Artikuj te Ngjashem: Gruaja shtatzënë qëndron 75 ditë me kokë poshtë. Gruaja shqiptare e mafiozit D’avanzo shokon Amerikën Tiranë, gruaja me dy fëmijët tentoi të hyjë në kryeministri GRUAJA QE I KA LIND TE TRE FEMIJET NE 29 SHKURT.

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 2 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 2 images.