Orgjia më e madhe në botë, 500 burra dhe gra seks mes tyre

Nga Dorjan
Shkruar ne 07 Jun 2012 ora 4:23pm

 

Është një orgji e vërtetë. Janë 500 femra dhe meshkuj që në një ambient të hapur, të gjithë bashkë, i futen seksit si të jenë duke ngrënë një darkë festive apo duke parë një film në kinema.

E pra, kjo ka ndodhur në Japoni, duke vendosur një rekord të ri botëror.

Plot 250 burra dhe 250 gra, kanë kryer marrëdhënie seksuale në të njëjtin vend në të njëjtën kohë, duke realizuar kështu orgjinë më të madhe në botë.

Përkundrejt etikës çiftet shfaqeshin duke kryer marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin në distancë fare afër njëri-tjetri. Duke demonstruar kështu, maksimumin e ekstravagancës.