Ornela Bregu: Tim shoqi nuk i ndalova dy vite në rrugë

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Jemi njohur herët me Ornela Bregun, bukuroshen e buzëqeshur shqiptare që prej shumë vitesh na ka dhënë mundësinë ta shohim nga ekrani, qoftë duke kënduar apo duke prezantuar. Duket se njohjet e hershme janë pjesë e vetë Ornelës, e cila njeriun e jetës e ka takuar kur vraponte për t’u futur në godinën e “Liceut Artistik” në kryeqytet. Pas vajzës së lirshme para kamerave, fshihej një artiste e ndrojtur që ishte gjithmonë në përpjekje për t’i bërë gjërat mirë dhe ia ka arritur.

Sot ajo është nënë dhe zonjë shtëpie, e teksa flet me të prapë duket si bukuroshja e ndrojtur e liceut, e lumtur për gjithçka ka bërë…

Artikuj te Ngjashem: Kina krijon makinen qe ecen ne uje akull e rruge! Katër vite nga tragjedia e Gërdecit, asnjë i dënuar për vrasje SHKENCËTARI I NASA-S DËNOHET ME 13 VITE BURG, I SHITI SEKRETE IZRAELIT

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 4 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 4 images.