Parashqevi Simaku, në foto si nuk e keni parë kurrë ndonjëherë

Nga Dorjan
Shkruar ne 23 Apr 2012 ora 11:18pm

Parashqevi Simaku, këngëtarja që tundi muzikën shqiptare në fund të viteve ’80, sot duket krejt e tërhequr nga bota muzikore, por jo nga nostalgjia. Duke vëzhguar një profil të saj në myspace.com, (http://www.myspace.com/simaku/photos) gjetëm një set fotosh që nuk ishin publikuar kurrë më parë. Një Parashqevi seksi duke pozuar me veshje të brendshme prej dantelle dhe mëndafshi, diku një foto topless, si dhe këngëtarja dikur fëmijë me shall pionieri në qafë,