Pedagogu punonte edhe si prostitutë transeksuale

Nga Dorjan
Shkruar ne 09 Jun 2012 ora 5:20pm

 

Një profesor i universitetit të Georgia-s në SHBA u arrestua pasi i ofroi shërbime seksuale një oficeri policie, që ishte në mision të fshehtë për ta zbuluar atë.

Profesori gjerman Max Reinhart, 65 vjeç, u arrestua në Atlanta me akuzën për prostitucion. I quajtur Sasha në zanatin tjetër, ai ofronte 30 minuta shërbim për 60 dollarë.

Profesori jepte mësim letërsi gjermane dhe histori në universitet dhe ishte veçanërisht i njohur për punimet që bënte për Gëten.