Pëlqimet dhe çiftet e para të krijuara në BB

Nga Dinejda
Shkruar ne 11 Mar 2012 ora 9:54am

Në shtëpinë e Big Brother janë krijuar disa çifte, por mardhëniet mes tyre na kanë bërë paska konfuzë. Këtej flenë bashkë, këtej flasin me orë të tëra, e pastaj thonë që janë shokë të mirë… Në këtë momente, për publikun dhe banorët shfaqet një klip, ku protagonistë janë çiftet e shtëpisë në sytë e banorëve të tjerë. Arbana pyet Ermalin e Françeskën, se çfarë janë për njëri-tjetrin. Ermali shprehet se Françeska mund të ketë simpati për të, por ai është i përqëndruar tek loja e parapëlqen të jetë vetëm.