Piknik me arme ne Kosove

Nje piknik i çuditshem per shumicen e njerezve qe e shohin, eshte ai i nje grupi burrash kosovare, te mbledhur per te festuar dhe kenduar se bashku, ne nje nga vendet e mrekullueshme te Kosoves. Ky filmim amatorial po qarkullon sodomos midis te huajve, te cilet ngelen te habitur me qetesine dhe harene e personave ne piknik, edhe pse shume prej tyre perdorin nje arsenal te tere armesh. Ne fakt shume komente jane pikerisht per llojin e armeve dhe tekniken e shkrepjes, sikur te ishin lodra femijesh. Qe populli yne e ka patur zakon shkrepjen e armeve neper festa, kjo dihet, por dime edhe se mbajtja dhe perdorimi i tyre ne kete menyre, perveçse e rrezikshme, eshte dhe e jashteligjshme.

Cfare mendoni per kete video?