Piramidë gjigande është gjetur tek Trekëndëshi i Bermudeve

Nga Dinejda
Shkruar ne 24 Apr 2012 ora 12:22pm

Shkencëtarët amerikanë dhe ata francezë me ndihmën e kërkimeve sonare kanë gjetur një piramidë nënujore të pazakontë në një thellësi prej 2000 metra në Trekëndëshin e Bermudeve.

Bazamenti i piramidës është 300 metra e gjatë, ndërsa 200 metra e gjërë.