Politika e hollon Greta Koçin

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Pak ditë më parë, këngëtarja Greta Koçi e ka mohuar lajmin për dorëheqjen nga posti e nënkryetares së Forumit Rinor të Partisë Demokratike.

Por, në fakt, vajza jo vetëm nuk është larguar nga ky post, por si duket po e ndien veten shumë mirë, madje është bërë më elegante, duke u marrë me këtë punë.Siç e shihni edhe në këtë foto, këngëtarja është tëholluar më tepër, duke i dhënë mundësi që ajo të duket më në formë, aty ky është edhe meraku i vajzave artiste

 

Artikuj te Ngjashem: Politika sipas Greta Koçit Ekonomia, turizmi dhe politika Elvana Gjata “In” dhe “Hot”. Flori vidhet ne Bosnje nga nje femer… Poni e ngazëllyer me shtatzëninë

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.