Politika sipas Greta Koçit

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Anëtarësimi 4-vjeçar në Partinë Demokratike dhe koha e impenjimit në Forumin Rinor. Njohja me Berishën dhe shembulli që sheh për të ndjekur tek kryeministri shqiptar. Ambicjet në politikë të Greta Koçit dhe ruajtja e lidhjeve me muzikën.Nuk është e lehtë t’i gjesh një ditë të lirë këto kohë Greta Koçit. Nëse deri disa muaj të shkuar në telefonin e saj përgjigjej ekskluzivisht e ëma, e cila dihet që është edhe menaxherja e saj, tani gjërat kanë ndryshuar.

Por kjo nuk do të thotë se, pas përgjigjes së sjellshme të përtej telefonit, zërit të ëmbël të Gretës, që pas “alo”-së së parë shndërrohet në miqësor – pas një kohe…

Artikuj te Ngjashem: Ekonomia, turizmi dhe politika

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 6 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 7 of total 8 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 8 of total 8 images.