Poni e ngazëllyer me shtatzëninë

Nga Sage
Shkruar ne 22 May 2011 ora 6:01pm

Këngëtarja vlonjate, Poni, është tejet e ngazëllyer me shtatzëninë e saj, aq shumë sa që nuk ka hezituar që t’i ndajë momentet e bukura të saj me fansat në Facebook. Krijuesja e hitit “Si Trëndafil” konfirmoi se është në muajin e pestë të shtatzënisë dhe pos tjerash kërkoi edhe mendimin e fansave të saj në Facebook mbi gjininë që mund të ketë foshnja që bart ajo. “Jam shtatzënë dhe jam në muajin e 5…. si mendoni, e kemi vajzë apo djalë?