Princi Leka dhe Elia së shpejti prindër

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Princi Leka dhe Elia Zaharia së shpejti do të bëhen prindër. Lajmi i gëzueshëm i mbajtur sekret nga trashëgimtari i fronit mbretëror është zbuluar nga “Bluetooth” përmes kësaj fotografie, e cila tregon sensualitetin prej nëne të Elia Zaharisë. Ky është fëmija i parë në të dy familjet, si në atë ë Lekës dhe në të Elias, e gëzimi padyshim është i madh. Burime konfidenciale thonë se çifti do të kishte dashur që mbreti Leka I të ishte gjallë, për të shijuar lindjen e nipit, por fatkeqësisht ai u nda nga jeta vetëm pak muaj më parë.Historia e dashurisë mes…

Artikuj te Ngjashem: Gjergj Leka: Unë dhe ime bijë. Ermela: Së shpejti, si prezantuese në ‘Portokalli’ Filmi i pare porno me aktore shqiptare, se shpejti ne ekran

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.