Protestë nudo me biçikletë

Nga Dorjan
Shkruar ne 04 Jun 2012 ora 5:42pm

Në qytetin e Mançesterit në Angli është zhvilluar një manifestim për mbrojtjen e të drejtave të atyre që përdorin biçikleta brenda qytetit. Për ta bërë sa më tërheqës manifestimin e tyre dhe për të tërhequr vëmendjen, manifestuesit kanë vendosur që të dalin me biçikleta gjysëm nudo dhe disa nudo.