Puthje lesbike midis Franceskes dhe Gentes

Nga Dinejda
Shkruar ne 18 Apr 2012 ora 11:37am

Franci dhe Genta jane puthur ne buze, ndonese me njera tjetren konsiderohen “armike” te betuara.

Françeska del ne kopsht e fillon qe te diskutoje me Dritanin per sa u perket marredhenies mes djemve dhe vajzave ne ditet e sotme. Françeska thote se nuk e bezdis xhelozia e nje mashkulli, por perkundrazi e ben te ndihet mire kjo pjese. Me pas ata diskutojne per jeten e nates dhe per lokalet te cilet kane frekuentuar.

Djemte te pishina bejne shaka e qeshin me njeri-tjetrin, duke pasur batuta nga njeri tek tjetri.

Atje ndodhet edhe Genta e Gerta, te cilat pyesin djemte, nese mund te putheshin me njeri-tjetrin, nese kjo gje do t’i kerkohej ne nje prove javore.

Ata thone se nuk mund te benin nje gje te tille dhe vete Gerta thote se nuk mund te puthte dot nje femer per asnje arsye ne bote. Ndersa Genta thote se e ka puthur shume here Françesken dhe mund ta beje serish per t’i bindur ata. Ajo shkon dhe e puth, ndersa Gerta habitet teksa e sheh.