Rezi, ta gezosh gjoksin e ri!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Nje gjoks i madh dhe i bukur eshte tundim i madh per kedo. Aq me teper kur nje veshje seksi ne skene e ne klip e do. Aq me teper kur nuk ka ngelur njeri pa e bere. Nuk kishte si te bente perjashtim ne kete rast as kengetraja Rezarta Shkurta, e cila duket se ka pasur prej kohesh merak kete mangesi  te fiziku i saj.Per me teper qe koleget e saj se fundmi e kane konkurruar dhe lene pas ne klasifikim pikerisht prej gjoksit te saj te vogel. Keshtu, fundvitin qe lame pas, Rezi vendosi t’ia bente me ne fund vetes kete dhurate. Dhe ja, ne daljen…

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 6 of total 7 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 7 of total 7 images.