Rita Ora e Rob Kardashian kapen duke u puthur

Nga Dinejda
Shkruar ne 30 Mar 2012 ora 6:50pm

Edhe pse kur është pyetur publikisht, Rita Ora e ka mohuar lidhjen me vellain e Kim Kardashian.Por paparacet i kanë  kapur mat të  dy në  një  moment intim në Miami, në të cilin ata duken bashkë dhe shumë të afërt.Rita Ora e ka shijuar maskimalisht kohën me të dashurin e saj të familjes së famshme Kardashian, Rob.