Rozana Radi, shtatzene?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Ka pak kohë që çifti i ri shou-biz shqiptar ka nisur të bashkëjetojë.

E kemi fjalën për këngëtaren Rozana Radi dhe reperin Mc Kresha, të cilët kanë lënë qytetet e tyre të lindjes dhe thuhet se kanë marrë një apartament në Prishtinë.

Por, mes disa zërave që e kanë takuar dhe e njohin nga afër Rozana Radin, flitet se këngëtarja është shtatzënë. Megjithëse ky lajm, që duket ende si thashetheme dhe nuk është ende i konfirmuar.

Por edhe nëse është e vërtetë çifti nuk duhet ta fshehë këtë gjë, pasi fëmijët janë bekimi më i madh që vijnë nga Zoti

 

 

Artikuj te Ngjashem: Poni e ngazëllyer me shtatzëninë

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 6 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 7 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 8 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 9 of total 9 images.