Samanta Karavella: Njerëzit e thjeshtë ma fitojnë zemrën.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Dikur të gjithë e njihnin si vajza e vogël që dëshironte të bëhej këngëtare. Ajo e realizoi këtë dëshirë dhe tani njihet si një këngëtare e suksesshme, femër e bukur dhe sexy. Së fundmi emri i saj është përmendur shpesh në shtypin rozë për shkak të përfundimit të historisë së dashurisë, të cilën Samanta e ka jetuar duke u përpjekur ta mbajë për vete. Të njëjtën gjë ajo po bën edhe tani… Nuk preferon të flasë por njëkohësisht nuk e mohon ndarjen. Kjo është e vetmja pjesë për të cilën Samanta tregohet e rezervuar. Ajo në këtë intervistë na tregon për veten, punën, shkollën, jetën dhe të ardhmen…

Samanta…

Artikuj te Ngjashem: Samanta Karavella ndahet nga i dashuri Timeline i detyrueshëm nga Facebook, ja aplikacioni i thjeshtë për ta çaktivizuar Vera e zezë mbron zemrën, e bardha forcon mushkëritë Familja më e madhe në botë me njerëzit e shkurtër ‎5 gjërat për të cilat njerëzit pendohen para vdekjes .

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 2 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 2 images.