Shota duet me Fabianin

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Këngëtarja Shota Baraliu kohë më parë e kishte menduar një bashkëpunim me këngëtarin nga Shqipëria, Fabianin. Dëshirën e kamotshme ajo po e realizon tani dhe së shpejti pritet që të lansojnë në treg këngën e tyre.

Sipas Shotës kënga do të jetë mes zhanrit popullor dhe RnB, kështu që pritet një performancë e paparë nga ana e të dyve.

“Shumë shpejtë do ti befasojmë adhuruesit tanë me duetin që do ta realizojmë me Fabianin. Kënga është e përgatitur nga Flori, pritet që shumë shpejt ti vihet emri. Do të eksperimentoj në disa zhanre dhe kam përshtypjen se do të dalë…

Artikuj te Ngjashem: Jeta Faqolli duet me Kellyn në “Top Fest 9”. “Facebook” aktivizon sot butonin “Dëgjo” Facebook sot nis shitjen e aksioneve Camera, aplikacioni i fundit i Facebook

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.