Shpiket aparatura qe do beje revolucion ne muzike (VIDEO).

Nga Dinejda
Shkruar ne 29 Apr 2012 ora 5:31pm

Kjo vegel e re muzikore quhet “Alpha Sphere” dhe tashme po ben revolucion ne muziken moderne ne mbare boten per shkak te manualit te perdorimit qe ka i cili eshte shume i thjeshte per tu perdorur por edhe tingujt qe ajo arrin te prodhojne jane vertete fantastike. Shihni se cfare eshte e afte te beje kjo aparature.