Stine i quan puthjet me Ronelën miqësore

Nga Dorjan
Shkruar ne 15 Mar 2012 ora 6:49pm

Stine dhe Ronela ishin kapur të fotografuar duke u përqafuar me njëri tjetrin, dhe menjëherë kanë qarkulluar fjalë për një lidhje dashurie mes tyre, por ky lajm është përgënjeshtruar nga vet Stine. Ai për mediet shqiptare ka thënë se ato fotografi janë bërë me një ditëlindje ku kanë qenë të ftuar që të dy, dhe ato përqafime kanë qenë shumë miqësore, sepse mes tyre nuk ka asgjë. Ata janë thjesht miq.