Surprizat e Rovenes per 2012…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Rovena parashikon ardhjen se shpejti te nje videoklipi te ri ne muajin e ardhshem, te punuar nga “5 Star Production” ne Prishtine dhe na premton se do te jete video me e mire shqiptare e punuar deri tani. Pervec kesaj, aktualisht, ajo vazhdon pergatitjet, per te prezantuar se shpejti bashkepunimin e saj me nje kengetare teper te famshme ne Itali. Por nuk duhet lene pa permendur edhe shebimi i ri fotografik, me te cilen Rovena merr persiper edhe rolin e modeles, duke pozuar per fotografin e njohur Veton Osmani per katalogun e ri te te brendshmeve te linjes Classic-Trendy.

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.