Thenie te spikatura per jeten

Nga Dorjan
Shkruar ne 19 Apr 2012 ora 9:29pm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapi i pare per te perjashtuar gjerat e padeshiruara nga jeta eshte kjo: Vendos cfare do.
Ben Stein

S’ekziston asnje copez deshmie se jeta eshte dicka serioze.
Brendan Gill

Jeta eshte nje gjuhe e huaj; te gjithe meshkujt e shqiptojne gabimisht.
Christopher Morley(1890 – 1957)

Qellimi i jetes eshte te luftoje pjekurine.
Dick Werthimer

Jeta eshte vetem nje gje e mallkuar pas nje tjetre.
Elbert Hubbard (1856 – 1915)

S’eshte e vertete se jeta eshte vetem nje gje e mallkuar pas nje tjetre. Eshte nje gje e mallkuar mbi nje tjeter dhe keshtu me rradhe.
Edna St. Vincent Millay (1892 – 1950)

Jeta eshte dicka qe ndodh kur s’te ze gjumi.
Fran Lebowitz (1950 – )

Jeta eshte dicka qe te gjithe duhet ta provojne se paku njehere.
Henry J. Tillman

Jeta eshte e kendshme. Vdekja eshte e qete. Vetem tranzicioni eshte pak i mundimshem.
Isaac Asimov (1920 – 1992)

Jeta eshte nje mesim i gjate mbi nenshtrimin.
James M. Barrie (1860 – 1937)

Jeta eshte ajo qe te ndodh perderisa je i zene duke bere plane tjera.
John Lennon (1940 – 1980), “Beautiful Boy”

Jeta eshte ZOO ne nje xhungel.
Peter De Vries

Jeta eshte nje semundje qe perhapet permes marredhenieve seksuale..
R. D. Laing

Jetesen e bejme nga ato qe marrim, jeten e bejme nga ato qe japim.
Sir Winston Churchill (1874 – 1965)

Jeta e pakontrolluar s’ia vlen te jetohet.
Sokrati (469 BC – 399 BC),

Jeta esthe nje seri e pathyer situatash te rrejshme.
Thornton Wilder (1897 – 1975)

Jeta eshte vetem nje pasqyre, dhe ate qe sheh aty duhet patjeter ta shohesh njehere brenda vetes.
Wally ‘Famous’ Amos (1936 – )

Jeta s’eshte e drejte. Eshte vetem me e drejte se vdekja, kaq.
William Goldman, “The Princess Bride”

Qellimi i jetes eshte te jetosh ne pajtim me natyren.
Zeno (335 BC – 264 BC),