Thenie te spikatura per suksesin

Nga Dorjan
Shkruar ne 24 Apr 2012 ora 8:15pm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cdo here mbani mend se vendimi juaj per te patur sukses eshte me i rendesishem se cdo gje tjeter
Abraham Lincoln (1809 – 1865)

Nese A eshte sukses ne jete, atehere A eshte e barabarte me x plus y plus z.
Puna eshte x, y eshte loja; dhe z eshte te mbash gojen mbyllur.
Albert Einstein (1879 – 1955), Observer, Jan. 15, 1950

Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem.
Albert Einstein (1879 – 1955)

Eshte e mundur te deshtosh ne shume menyra…perderisa te kesh sukses eshte e mundur vetem ne nje menyre.
Aristotle (384 BC – 322 BC),

Pse te jesh burre – kur mund te jesh SUKSES?
Bertolt Brecht (1898 – 1956)

Nuk e dij cili eshte celesi i suksesit, por celesi i deshtimit eshte te mundohesh te kenaqesh cdokend.
Bill Cosby (1937 – )

Cfare eshte paraja? Nje njeri eshte i suksesshem nese zgjohet ne mengjes dhe bie te fleje ne darke, dhe ne mes ketyre dyjave ben ate qe deshiron te beje.
Bob Dylan (1941 – )

Ekziston vetem nje sukses – te jesh ne gjendje te kalosh jeten ashtu si do vet.
Christopher Morley (1890 – 1957)

Suksesi vjen tek ata qe jane shume te zene duke e kerkuar ate.
Henry David Thoreau (1817 – 1862)