Vathët më të frikshëm

Nga Dinejda
Shkruar ne 07 May 2012 ora 11:43am

Shumica e femrave, por jo vetëm mbajë vath, kjo nuk është e re. Bashkëngjitur gjeni fotografitë e vathëve më të frikshëm që mund të jenë mbajtur ndonjëherë.

Nuk dihet nëse mund të konsiderohen të bukur dhe që japin hijeshi, ama një gjë është e sigurt ata mbahen…ndoshta edhe për të shkuar kundër rrymës, ku pjesë nga trupi varen në trup.