Vesa Luma: E çmendur pas shpejtësisë.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

E veshur me xhinse të grisura, bluzë të bardhë dhe atlete, është gati për të ikur në Ulqin. Në fakt këto kohë, për shkak të angazhimit në jurinë e “X Factor” e ka pasur të vështirë të jetë e pranishme në çdo koncert, por ia ka dalë. Dikur ka qenë vetë përballë jurisë, atëherë mori pjesë si konkurrente, për t’i vlerësuar zërin e saj si këngëtare. Ndërsa sot është në karrigen ku i duhet të vlerësojë e të jap sugjerime.

Në një bisedë më të, kuptuan se është shumë e ndjeshme dhe syri i saj mbushet me lotë sa herë i duhet të kujtojë e të flasë për veten…

Artikuj te Ngjashem: Vesa Luma: Në “Dancing” vallëzoj, nuk bëj gjëra për të rënë në sy Big Basta dhe Vesa Luma flirtojnё me njёri-tjetrin Roboti vrapues “Çita” thyen rekordin e shpejtësisë. Pesë policë sulmohen nga qeni i “cmendur”, shpëtojnë mrekullisht (VIDEO)

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 2 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 3 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 4 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 5 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 6 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 7 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 8 of total 9 images.

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 9 of total 9 images.