Zajmina, biografi në Wikipedia ku i renditen të gjitha dështimet si këngëtare.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sq_SQ/all.js#xfbml=1&appId=314271005302333"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk"));

Nga këngët e vjedhura, deri te vlerësimi me një votë.

Wikipedia është portali më i rëndëishëm në internet, ku mund të gjesh biografi të emrave të famshëm nga e gjithë bota dhe të kesh një hapësirë aty, nuk është gjë e vogël. Edhe Zajmina e ka fituar një vend në këtë portal, por po ta lexosh biografinë e saj artistike aty, mbetesh pa fjalë. Për më shumë, lexoni më poshtë çfarë thotë ky sajt: “Zajmina Vasjari ka lindur në Durrës më 17 qershor 1987. Orgjina nga babai nga (Tepelenë, fshati Vasjar) mamaja (sarandjote).

Ka një motër të quajtur Beliola Vasjari, një…

Artikuj te Ngjashem: Zajmina Vasjari sjell “Bardh e Zi”, klipi merr pak klikime Evi Reci, vajza qe i ben te gjitha Wikipedia braktis Google Maps Zajmina publikon fotot hot me djem të zhveshur.

Viewing photos

(read users comments or add a reply)

« Foto e Kaluar Foto Tjeter »

You are viewing image number 1 of total 1 images.