Zgjohet gjatë operacionit në mushkëri

Nga Dinejda
Shkruar ne 03 May 2012 ora 11:50am

Duket si një ankth, por ja që kjo është pikërisht ajo që një djalë i ri nga Suedia thotë se i ka ndodhur atij.

22-vjeçari suedez thotë se ishte në mes të kirurgjisë për një operacion në mushkëri kur ai u zgjua për të dëgjuar mjekët që lëviznin përreth tij dhe punuar mbi të.